Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Až do covidu jsme byli nezadlužený a málo se zadlužující stát. Pan doktor chytil hysterický záchvat a nezbývá, než mu zamávat. Pa pá.

7 3
možnosti
PA

Docela rád bych viděl vyúčtování Covidovych nákladů. Ještě pořád si pamatuji na roušky za 750.

4 1
možnosti
Foto

Zapomněl jste na Paroubka. Ten s vážnou tváří prohlásil- státní dluhy se nemusí splácet. Za těch třicet let jsme na úrocích za dluhovou službu zaplatili tak bratru 1,5 bilionu.

1 1
možnosti
JS

No vesměs máš pravdu, až na to, že Babiš zaťal sekeru až v době covidu a to dělali vlastně všechny státy. Do té doby 2018 +61 a 2019 -38, jestli se nepletu. Ano zodpovědnější by bylo mít každý rok 50+ a každých 10 let tam máme 500 kdyby náhodou. To, co se tam děje teď, to je fakt podvod!!!

15 2
možnosti
PM

P14e64t75r 46M79a39l21ý

5. 6. 2023 9:47

Babiš hodně v předcovidové době snižoval státní dluh rozpouštěním rezerv a prodejem státních věcí. Reálně rozhazoval děsně.

7 1
možnosti
Foto

Kolektivisté vás stejně nepochopili a ani nemohou pochopit, protože věří tomu, že mají právo žít lepší život i když je to na úkor někoho jiného.

11 5
možnosti
PK

Nyní slibuje nejvíc pečených holubů, létajících do úst, Rajchl a jeho PRO. Uvidíme, kolik tím získá fanoušků.

Zbývá jen doufat, že jich vezme Okamurovi tolik, že oba zmizí v propadlišti dějin stejně, jako zmizel Vítek Bárta s Radkem Johnem a jejich milenkami.

1 0
možnosti
JV

Včechny strany nás zadliužily, jen ODS ne.

Tak určitě....

15 4
možnosti
Foto

I ODS, jak správně píše autor.

5 3
možnosti
JK

ja mam pocit, ze rada lidi nepochopila co chtel pan doktor sdelit.

On neodchazi, pan doktor akorat nebude odvadet dane v CZ.

A to neni dobra zprava. Sice to nemuze udelat zdaleka kazdy jako autor, ktery pracuje na obou stranach hranic, ale dobrych danovych poplatniku bychom se nemeli jen tak bezmyslenkovite zbavovat.

Ja sice to spravne reseni neznam, ale nebylo by namiste se misto prani stastne cesty zeptat autora, co by ho primnelo k tomu, aby platil ty dane i nadale tady?

2 0
možnosti
Foto

Pokud by vláda řešila rozpočtový problém poctivě a na té straně, kde opravdu je, tedy na výdajové straně, zřejmě by tu pan doktor daně platil dál.

4 2
možnosti
OD

Souhlasím, podporuji a přeji šťastnou cestu, rychlé usazení, hlavně abyste se nemusel vracet. Pokud máte nějaké podobné kamarády, vezměte je, prosím s sebou, aby tu netrpěli v osiření.

4 6
možnosti
Foto

Všichni politici překrucují pravdu i své názory tak, aby se mohly jejich voličům líbit.

2 5
možnosti
VG

Uberte z těch 200 hod přesčasů měsíčně.

8 2
možnosti
Foto

Akce pro Skoda Power pred sedmi lety, elektrarna Meghnaghat v Bangladesi, teploty az 46 ve stinu, prace sedm dni v tydnu od sedmi do sedmi, 11 hodin cisteho casu denne, 330 hodin za prvni mesic. Nejake dotazy?

2 1
možnosti
JR

J40a71n 39R98á29ž

4. 6. 2023 16:15

Já také bohužel volil stranu, jejíž lídr ještě nedávno tvrdil "Daně nezvedneme, na to se můžete spolehnout" nebo "Snížíme zadlužení státu, to něm můžete věřit" a další plané sliby, aby se ukázalo, že lže stejně jako Babiš. Takže jste ve výčtu stran destabilizující stát opomněl zmínit Fialovu ODS. Záměrně píši "Fialovu ODS" protože, možná naivně věřím, že se většina členů ODS od politiky Petra Fialy brzo distancuje. V opačném případě nemá ODS právo si říkat ani že je stranou pravicovou, natož konzervativní.

18 2
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 31,39
  • Průměrná čtenost 6280x
Martin Vavruša, chirurg, všeobecný praktický lékař a urgentista. Ředitel privátní kliniky Xyrix. Léčím své klienty-pacienty v Sudetech na obou stranách hranice. V mé DNA je zakódována úcta ke svobodě a svobodnému názoru každého člověka; svoboda je pro mě nejvyšší hodnotou.

Seznam rubrik