Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Umělé zvýšená cena elektřiny bohužel žene inflaci vzhůru, neboť se promítá do většiny cen všeho zboží. Vláda záměrně nezastropovala cenu elektřiny u výrobců - pak by totiž byla cena za jednotku cca 1.5 Kč,. Místo toho zvolila zvolila cenu 6,- Kč dle Lipske burzy. To pomuze roztočít padivou inflaci, která vládě vyhovuje, neboť redi i obří dluh státu.

8 12
možnosti
LV

Pokud připouštíte právo vlády zastropovat ceny u výrobce, potom zároveň připouštíte totéž právo téže vlády zastupovat Vaši výplatu.

5 1
možnosti
JL

Narod, ktery veri v plneni svych zakonu, pane Martine Vavrušo, potrebuje si dat do Ustavy tech par vet z Ustavy federalniho Svycarska. Z anglickeho provedeni jsem to prelozil do cestiny.. Zde jsou:

Ceska Republika musi udrzovat jeji financni prijmy a vydani stale v balanci.

Strop pro celkove vydaje musi byt prijat v rozpoctu. Je pripraven podle ekonomicke situace v blizke budoucnosti.

Nepredvidane vydani financni potreby, muze byt prijato v navysenim stropu s prihledem na paragraf #2. Parlament musi schvalit jakekoliv zvyseni a absolutni vetsina obou komor je potreba ke schvaleni.

Jestlize celkovy vydej z konta Ceske Republiky prekroci strop v paragrafech #2 a #3, uprava prijmu a vydani musi byt vyrovnana pro tento narust vydaju v nadchazejicich letech.

Detaily jsou regulovany zakonem.

Cely system techto vet, dodava silu mene. Nasledovanim tohoto zakona neni nutne mit zadnou vymenu penez. Take organizace socialnich potreb je na nejvyssi urovni. Proste, musi byt.

Toto je muj osobni nazor. Preji prijemny nedelni vecer. Je to vlastne Stribrna nedele, tedy po staru.

6 2
možnosti
AK

A co kdyby v balanci nebyly?

Budu to řešit tak, že orvu o peníze důchodce, invalidy, nezaměstnané a matky samoživitelky, nebo že zvýším daˇnové příjmy vyšším zdaněním firem a bohatých?

0 2
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 32,04
  • Průměrná čtenost 6280x
Martin Vavruša, chirurg, všeobecný praktický lékař a urgentista. Ředitel privátní kliniky Xyrix. Léčím své klienty-pacienty v Sudetech na obou stranách hranice. V mé DNA je zakódována úcta ke svobodě a svobodnému názoru každého člověka; svoboda je pro mě nejvyšší hodnotou.

Seznam rubrik