Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Problém Šluknovska není ve zdanění příjmu. To je u nás nízké i OSVČ platí minimum. U odvodů na zdraví a důchody se musí říci co chceme - platit více v hotovosti a zajišťovat se na stáří jinak? Problém je ve vystěhování tradičního obyvatelstva a "náhradní" kolonizací. Ale šlo to řešit jinak? Jako bývalý občan Vdf jsem vyslechl stovky názorů - a hodně i podle mne rozumných lidí bylo názoru - nedělalo by to s Němci dobrotu, nebylo to ani za republiky idylické. Osobně považovali za horší pohraničí zadrátovanou Šumavu nebo severozápad Moravy.

0 0
možnosti
MT

Problem u desek z praveho dreva je ten, ze pred pouzitim na nabytek musi byt dlouho (dlouho!) dusledne skladovan v dobrych podminkach aby dukladne proschl a teprve pak zpracovan na desky. Jinak by se vam ta skrin mohla zkroutit tak, ze by ani nesla zavrit..

9 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 31,39
  • Průměrná čtenost 6280x
Martin Vavruša, chirurg, všeobecný praktický lékař a urgentista. Ředitel privátní kliniky Xyrix. Léčím své klienty-pacienty v Sudetech na obou stranách hranice. V mé DNA je zakódována úcta ke svobodě a svobodnému názoru každého člověka; svoboda je pro mě nejvyšší hodnotou.

Seznam rubrik