Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vida, já myslel, že jako MŠ blogové alter ego jste tak úspěšný... a zatím tu plivete na Trčálka... K tomu , že je neúspěšný v porovnání s Větvou jste přišel jak ? Jeho blogy nenesou ani náznkem tolik zloby a žlučovitosti jako poslední roky tvorby mnohonásobného Blogera roku. Třeba je Karel Trčálek mnohem sám se sebou spokojenější. Dovedete si to ve své aroganci vůbec představit ?

5 0
možnosti
JR

J41a73n 70R81á46ž

3. 7. 2022 14:00

Způsob jednání a vyjadřování silných jedinců je často okolím vnímáno jako arogantní a naopak mnoho slabých svoji slabost arogancí maskují. Mnohdy je nesnadné včas rozpoznat, kterou kategorii arogantní člověk reprezentuje.

1 0
možnosti
Foto

Jako treba ty predstavy, ze Nohavica je povesen a Vetvicka je strelen mezi praseci oci v Trcalkovych clancich? Nebo nektere jebo zesmesnujici komentare? A to je ctu jen velmi zridka. Vy sam se chovate slusne a myslim ze z vas kouka i skutecnost, ze jste v osobnim i pracovnim zivote spokojen. Clanky pana Trcalka ale pusobi zcela opacne. Pokud se oprostime od politickych nazoru, uvidime clanky p.Trcalka v jinem svetle vypovidajici o jeho osobnosti vic nez by si mozna pral.

1 1
možnosti
Foto

Panu Trčálkovi nemůžete nikdy porozumět. Spokojte se s tím, že je to pro Vás neprobadatelné území. Aneb čemu nerozumím, to nenávidím. :-P

1 1
možnosti
Foto

Tak nemam rada neustale navazeni se a urazeni ci zesmesnovani ostatnich kolegu blogeru. Motivacim fakt moc nerozumim, neb dle sebe soudim tebe. Vy jste, pane Dvoraku laskavejsi i chytrejsi. O tom zadna ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 31,44
  • Průměrná čtenost 6280x
Martin Vavruša, chirurg, všeobecný praktický lékař a urgentista. Ředitel privátní kliniky Xyrix. Léčím své klienty-pacienty v Sudetech na obou stranách hranice. V mé DNA je zakódována úcta ke svobodě a svobodnému názoru každého člověka; svoboda je pro mě nejvyšší hodnotou.

Seznam rubrik