Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ Snadno si Milana představit v tesilovém sáčku na nějakém tom ÚV;-D

2 0
možnosti
Foto

V té televizní diskusi si Kubek naběhl na smeč, který bohužel Xaver nevypálil. Byla to hloupá otázka Kubka, aby se sdělilo, kdo byl tím isoprinosinem vyléčen. Působivý důkaz poskytl 80. letý exprezident V. Klaus: poté co mu po vyšetření s diagnózou covidu-19 v Ústřední vojenské nemocnici byla doporučena hospitalizace, Klaus poděkoval a odešel domů. Léčil se aspirinem a isoprinosinem, a za týden byl zdravý...

https://stoces.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=778870

1 0
možnosti

Myslíte toho Jirku Berana, který letos obdržel zlatý bludný balvan za matoucí a pseudovědecké názory? Ten je typickým příkladem toho, co s člověkem udělá jeho přebujelé ego a on pak zcela rezignuje na běžné/nutné vědecké postupy....

0 1
možnosti

Pokud odborník dostane bludný balvan od diletanta, nechává mne to v klidu. :-) Beran se virovými onemocněními a vakcínami proti nim zabývá 25 let. Kolik je mezi těmi "udělovači" doktorů a jak dlouho se viry zabývají ?

2 1
možnosti
Foto

Pěkně napsáno. Díky.

4 0
možnosti

Skvěle, skvěle napsáno, pane doktore. Děkuji vám.

9 0
možnosti

Probíhá tu informační válka ohledně epidemiologických opatření a šéf ČLK v ní hraje ne nevýznamnou roli, takže není zas tak překvapivé, že je kritizován lidmi, kteří s jeho názory a chováním nesouhlasí, on sám se v diskuzích nechová zrovna férově, takže se ani nemůže divit, že schytá i nějakou satirickou kritiku (dá se to brát i jako jakási obrana jeho oponentů). Volební účast lékařů údajně bývá kolem 4%, dle stránek Deklarace lékařů (článek "ČLK nemá mandát mluvit za lékaře"). Což sice dejme tomu nic nemění na té demokratičnosti volby, ale reálně to zřejmě není tak, že by reprezentace ČLK byla výsledkem přání nějakého významného počtu lékařů. Proč tomu tak je a jaké jsou skutečně možnosti ovlivnit obsazení vedení ČLK nevím, to by museli vysvětlit lékaři.

0 0
možnosti

Pane doktore, to, co jsem podvědomě tušil, jste mi vy elegantním způsobem potvrdil. Okamžitě jsem si vás zařadil mezi oblíbené a těším se na vaše další příspěvky. A budu doufat, že takových, jako jste vy, se najde postupně tolik, že toho Milana nakonec po právu odstavíte. Viděl jsem debatu Jiřího a Milana, Jiřího velmi respektuji. A Milan? Působil jako trapný amatér. Na jeho vstupy na obrazovce začínám být doslova alergický.

6 0
možnosti

Děkuji za možnost nahlédnutí pod pokličku. R^ Přesně takhle to funguje i v jiných profesích, a nejen dnes. Nejneschopnější (ale všehoschopní) se nejvíce derou tam, kde tuší pocit moci, protože podvědomě cítí, že jsou jinak NIC - a VŠ titul na tom nic nemění. Takových je většina, co se dere k moci.

Ve vedoucích funkcích jsou pak postrachem nikoli pro své odborné schopnosti, ale pro jejich nevypočitatelnost a zákeřnost.

Zmiňovaný pan Milan tohle na sebe prozradil už od počátku tzv. "pandemie", a není bohužel zdaleka jediný. Ostatně totéž vidíme také u většiny politiků.

19 0
možnosti

Hmm, tak ČSSD chudáka Ratha sestřelila. Chápete vůbec, že ten člověk už pár let sedí za své zlodějny? A nesoudila ho ČSSD, ale nezávislé soudy.:-/Rv

5 2
možnosti

Ony ty jeho zlodějny ale začaly už na ČLK, pak pokračovaly za jeho členství v ODS a při členství ČSSD - na své velikášství a nedotknutelnost dojel.

Ony i ty naše nezávislé soudy soudí pod dohledem soudců spojených nějakým způsobem s ODS a ČSSD. O nezávislosti si nedělejme velké iluze.

;-(

6 0
možnosti
Foto

J30a92n 38Š83i47k

3. 1. 2022 15:21

Aha. Vy jste pan lékař, který psal na blogu paní Šichtářové. V závěru každého Vašeho "společného" článku psala jaké máte atestace a že poskytujete léčbu covid pacientům s těžkým průběhem. Vzhledem k tomu, že na fotce máte oblek záchranáře, to působilo, že Vy osobně léčíte lidi na ventilátorech a tak. Ale teď čtu, že jste ředitel soukromého zařízení X... (mimochodem není to tak trochu reklama?). Tam léčíte taky Covid pacienty a Vy jako ředitel se v saku a kravatě přímo oblékáte do těch skafandrů a tak? Co se týká textu: Přijde mi to jako špinavé prádlo z Vaše oboru, ale nějak mi uniká motiv, proč o tom píšete? Vadí Vám předseda komory, který byl zvolen většinou hlasů? To znamená, že volba nebyla demokratická nebo, že je většina lékařů z dob dinosaurů? A slovo alarmista, tím nikoho neurážíte ani se ho nedotýkáte? Omlouvám se za hloupé otázky, ale ono mi přijde, že motivem tohoto článku je nějaká ublíženost nebo nedocenění...Hezký den a těším se na další články (za sebe uvítám kratší)

3 17
možnosti
Foto

Docela mě mrzí, že si pan autor zřejmě již delší dobu neaktualizoval svůj povinný profil na ČLK, takže v něm má uvedenu pouze licenci z chirurgie:

https://www.lkcr.cz/seznam-lekaru-426.html?filterId=MTE1MjcxNjE4MiwsTWFydGluLCxWYXZydcWhYQ%3D%3D&do[load]=1

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 31,39
  • Průměrná čtenost 6280x
Martin Vavruša, chirurg, všeobecný praktický lékař a urgentista. Ředitel privátní kliniky Xyrix. Léčím své klienty-pacienty v Sudetech na obou stranách hranice. V mé DNA je zakódována úcta ke svobodě a svobodnému názoru každého člověka; svoboda je pro mě nejvyšší hodnotou.

Seznam rubrik