Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já šitcoinům nevěřím. Pro mne jsou jedinými pravými penězi Bitcoiny. Ale držím vám palce.

0 0
možnosti
JD

J18a54n 88D34o39u42š90e89k

16. 2. 2024 14:16

Nevím nevím, v mé sociální bublině byste patrně utržil vážné poškození.

0 0
možnosti
JZ

Strašlivé. Narozdíl od ostatních investorů, lidem kteří nějakým omylem vydělají na kryptoměnách nestačí ten výnos, nestačí jim kuřbička od manželky, oni se dožadují, aby jim lidé na ulici masově olizovali řiť

0 0
možnosti

Pane Varmužo hloupý jistě nejste, ale arogantní sebestředný namyšlený egoista, v ekonomii naprostý analfabet ano. Netušíte, o čem vlastně píšete ve všech svých vulgárních blozích. Tady velebíte bezpracný zisk a ty, kteří pracují otevřeně považujete za hlupáky. Ten bezpracný zisk Vám umožňuje neoliberální ekonomie, jež vedla ke změně průmyslového kapitalizmu v kapitalizmus finanční. V tom prvním sloužil finanční sektor ekonomice k vytváření hodnot, v tom druhém mj i na základě spekulací primárně k obohacování sebe sama. Je to jeden z důvodů směřování toků peněz k 1% lidského společenství a dospěl do stádia, kdy střední třída i z mnoha dalších důvodů na západě fatálně chudne, ty nůžky se rozevírají, čím dál více a stává se z toho problém. A jeden z důvodů odchodu západní civilizace na smetiště dějin, pokud se pojetí ekonomie nezmění. V levici ten základní problém pane „ekonome“ opravdu není. To může tvrdit jen negramota Vašeho typu. Ten je spíše v totální privatizaci a likvidaci státu ze strany libertariánů – asi nejvyššího stupně hlouposti v oblasti ekonomie. Nedivím se, že se k nim jako naprostý ekonomický negramota hrdě hlásíte. Blažení hlupáci nevědoucí co činí. Nu a pokud jste svou spekulaci schopen vydávat za ekonomickou gramotnost, pak je to s Vaší inteligencí daleko horší, než si myslíte. Víte moje babička říkávala, že bez práce nejsou koláče. Třeba Vám dojde, že měla pravdu.

3 1
možnosti
MP

Dobrý den. Rád čtu Vaše blogy ale toto? Nevím, kde berete čísla když Váš nákup mohl být někde za 0,45 USD(a to se štěstím) a nyní je kurs 0,59 USD za Cardano, ten výnos je cca 30%, ne? Navíc celý podzim 2023 byl kurs 0,25 USD. Toto mít koupeno s pákou, tak hodně bezesných nocí. Sorry, ale investičního poradce budu asi hledat jinde.

0 0
možnosti
Foto

J46a93n 10Š29i16k

16. 2. 2024 9:22

Nevím. Já si o Vás původně jen myslel, že jste arogantní a ne hlupák. Teď, když se chlubíte na celé kolo jednorázovým úspěchem a dáváte všem najevo jak oni jsou ti hloupí a jak jste nad nimi zvítězil, si tou původní myšlenkou nejsem tak zcela jist. Velkolepé zhodnocení 38% ve dvou letech po sobě, které přijímáte s takovým halasem Vám v životě nezaručí vůbec nic. Dokonce ani ty peníze. Možná na to jednou přijdete. Hezký den

7 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 31,39
  • Průměrná čtenost 6280x
Martin Vavruša, chirurg, všeobecný praktický lékař a urgentista. Ředitel privátní kliniky Xyrix. Léčím své klienty-pacienty v Sudetech na obou stranách hranice. V mé DNA je zakódována úcta ke svobodě a svobodnému názoru každého člověka; svoboda je pro mě nejvyšší hodnotou.

Seznam rubrik