Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

snad je dobrej doktor...

1 0
možnosti
MC

Finsko, Georgia,Ukrajina

0 0
možnosti
Foto

Přesně toto mají v sobě i Rusové. Jsou šikovní, přizpůsobiví, vynalézaví, pracovití. Jen ten zlý Západ a historické konstelace jim nepřejí. Prostě jedna věc je něco si o sobě myslet, a druhá jak fakticky žít. Uvažování a přístup k práci, majetků a rodinám je u Germánů úplně jiné než u Slovanů, proto jsou tam, kde jsou. Nedá se to okecat žádným nepříznivým osudem. A ta vláda... v té jsou Češi, takže asi zase tak šikovní nebudou. Jen ratlíci.

0 1
možnosti
Foto

To platí všeobecne, všetko je o ľuďoch a v ľuďoch...

1 0
možnosti
Foto

Je neuveriteľné, že demokracia priniesla i dosť zlého. Žiaľbohu, lepšie zriadenie nikto nevymyslel. A hlavne - demokraciu si mnohí pletú s autokraciou či anarchiou. A to je problém. Každý čakal, že revolúciou sa zmení všetko, teda aj ľudia - a na tom sme skrachovali. Ľudia zostali rovnakí. Na odvrátenú stranu slobody sme neboli pripravení. Strata súkromia, priateľov, voľného času, pracovná vyťaženosť, zlodejské nebankovky, mafie, drogy, veľmi rýchlo sme chceli preskočiť vývoj a postupnosť ...

1 0
možnosti
Foto

Ekonomická svoboda je úžasná a dokáže ve svém prostředí pozvednout celou společnost na novou úroveň bohatství a zařídit jí všemožné služby a statky.

Kolektivisté ale pořád věří socialismu, který byl vyvrácen pár let poté co Marx sepsal svůj Kapitál. To už není racionální myšlení, ale iracionální víra. K tomu, aby socialisté mohli stále zkoušet socialismus, potřebují mocenský aparát, který snadno dokáže donutit každého člověka, aby s nimi tento nesmysl zkoušel zas a znova. Tento mocenský aparát se nazývá stát.

4 1
možnosti

Momentálně se nazývá především EU.

1 0
možnosti
JK

Pokud bych měl k nějakému zvířeti přirovnat největšího pravičáka na zeměkouli, Donalda Trumpa, tak je to prolhaná krysa.

1 5
možnosti

Dobrý den.Přijde mi to zbytečně obsáhlé,ale s řadou věcí se dá souhlasit.Jen nevím,zda si autor uvědomil,že mimo těch tří zemí které zmiňoval,vlastně popsal fungování EU,kterou jindy docela hájil.Novodobý socialismus se všemi těmi popsanými negativy,to je dnešní EU.

7 0
možnosti
Foto

J78a78n 14Š49i16k

26. 6. 2023 11:55

V podnikatelském prostředí se pohybuji a vidím jak jsou naši lidi kreativní a pracovití. O tom žádná. Dokážeme se prosadit i ve světě a to tak výrazně, že na naše výsledky hledí s úžasem i řada zahraničních vlastníků firem u nás. Všechno politikům a jejich báječným nápadům navzdory. Máme však několik vlastností, které nás zbytečně brzdí. Dokážeme dlouho mudrovat jak všemu rozumíme, často nedůvěřujeme svým schopnostem a mistrovsky závidíme úspěšnějším. Jinak lžeme, udáváme a podvádíme úplně stejně jako všude jinde na světě, protože lidi jsou všude stejní. O knihu zájem nemám. Hezký den

10 3
možnosti

A ještě bych dodal, že skoro všichni lidé na světě mají neschopnou vládu na kterou nadávají.

5 0
možnosti
DN

D97a71v58i16d 36N88o64v85á11k

26. 6. 2023 10:14

Dobrý den,

Švédsko, Gruzie, Ukrajina?

2 0
možnosti
Foto

Dobrý den, vyhráváte! Prosím na email: sales.department@nextfinance.cz mi napište vaše kontaktní údaje pro zaslání knihy.

0 0
možnosti
JV

V první části jste se dokonale popsal.....

1 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 31,39
  • Průměrná čtenost 6280x
Martin Vavruša, chirurg, všeobecný praktický lékař a urgentista. Ředitel privátní kliniky Xyrix. Léčím své klienty-pacienty v Sudetech na obou stranách hranice. V mé DNA je zakódována úcta ke svobodě a svobodnému názoru každého člověka; svoboda je pro mě nejvyšší hodnotou.

Seznam rubrik