Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J98a50n 62J55i17r21k87a

18. 9. 2022 12:06

Vavruša je geniální!

Vláda Angely Merkel z pravicové CDU-CSU zavře německé jaderně elektrárny, vláda Petra Fialy z pravicové ODS zastropuje ceny energie, a Vavruša zplodí filipiku proti všem levičákům světa, kteří nesou odpovědnost za zavření německých jaderných elektráren a za zastropování cen energií!

Už tu chybí jenom argumentace ve stylu: ano, toto všechno jsme my pravičáci udělali, ale můžete za to VY! Levičáci! Protože jste nás k tomu donutili!

Protože jste nás k tomu donutili a my, fňuk, fňuk, slitovní lidumilní pračáčci, jsme si kákli do trenek a (fňuk, fňuk) jsme neměli jinou možnost, než se před vámi, vy brutální levicová monstra, sklonit a tato opatření učinit. Béééééé...., vy jste TAK škaredí!

3 0
možnosti

Ono to není zdaleka tak křišťálově jasné, jak píšete. Merkel podědila uzavření JE po Schroederovi a jeho levicově laděné vládě. K problému se její vláda postavila tak že aspoň posunula termín uzavření z 2022 o patnáct let cca. Pak přišla Fukusima a v Německu se vzedmula hysterická protijaderná kampaň a Merkel pod tlakem vycouvala a náhle se tvářila jak úžasný nápad to je a jak to podporuje. Takže uzávěr německých JE je levicový produkt. Nemluvě o tom, že pokud jakákoli strana prosazuje energeiwende, dělá to z nich hardcore levici, ať už o sobě tvrdí cokoli:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 31,39
  • Průměrná čtenost 6280x
Martin Vavruša, chirurg, všeobecný praktický lékař a urgentista. Ředitel privátní kliniky Xyrix. Léčím své klienty-pacienty v Sudetech na obou stranách hranice. V mé DNA je zakódována úcta ke svobodě a svobodnému názoru každého člověka; svoboda je pro mě nejvyšší hodnotou.

Seznam rubrik