Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jen počkej, felčare, až si tě vezme Trčálek do prádla.

Ráčíte být ukázkovým příkladem choroby, zvané hypertrofie vlastního já. ;-DRv

2 0
možnosti

Felčar se zde pasoval do role biologa, filozofa, ekonoma. Járo vstávej, máš tu konkurenta ...

1 0
možnosti
Foto

Jo. Vas clanek dava smysl. R^ Lidi jsou v zajeti svych pudu a biologickych pochodu...

Pokud bychom chteli aplikovat na mistni blogery, pak jsem presvedcena, ze pan Vetvicka a dalsi jsou spokojeni z toho duvodu, ze jsou ctenarsky uspesni a hlavne se realizuji tim, ze projevuji sve nazory na spolecnost a sdili sve myslenky, maji respekt. Snazi se byt ze sveho pohledu prinosni. Nehodnotim ted obsah. Zatimco pan Trcalek ma sve blogy zalozene prevazne na utocich a shazovani konkretnich a ne prilis znamych osob, takove okopavani kotniku. To pro psychicky zdraveho cloveka nemuze nikdy prinaset pocity stesti. Chybi motivace prinosnosti a sdileni ve skupine. Chybi uznani kvuli konkretnim postojum, informacim a nazorum (uznani za zesmesneni se asi autor docka), budi dojem frustrace a psani za penize. Proto neverim, ze p.Trcalek a jemu podobni mohou byt stastni. Stastny clovek dle statistik je vice pratelsky a prejici. A naopak, vlada tzv. Trcalku a jejich pratel nevesti nic dobreho.

3 1
možnosti
Foto

Jste také spokojena, jak na Vaše komentáře čtenáři reagují? ;-D

0 0
možnosti

J90a73n 12R10á53ž

3. 7. 2022 13:53

Zajímavé čtení, až nato naprosto zbytečné navážení se do pana Trčálka. Zde jste projevil svou slabost, neb opravdu silné osobnosti, které nazýváte "vítězi", jedince, se kterými nejsou na stejné názorové, či osobnostní vlně, ignorují.

PS. Plně se ztotožňuji s názorem, že jakékoliv živočišné společenství, chce-li uspět v konkurenci jiných společenství , musí si zachovat pudovou schopnost vybrat si do vůdčího postavení objektivně nejschopnějšího ze svých řad.

1 0
možnosti
Foto

Tohle platívalo ještě naposled ve středověku. Tedy u lidí. U zvířat se naštěstí ještě nepoužívají předvolební agitace, ale zájemci si to rozdají mezi sebou. :-)

0 0
možnosti
Foto

J46a47n 69O15t80r94u10b75a

3. 7. 2022 10:21

Venlafaxin není tak úplně SSRI.

0 0
možnosti
Foto

J26a51n 21Š43i27k

2. 7. 2022 20:41

S panem Trčálkem, pane Vavrušo. Měl jsem za to, že na iDNES.cz je jenom jeden bloger, který nechápe, že o mužích mluvíme jako o pánech a o ženách jako o dámách či paních a má usilovnou potřebu druhým tykat, byť ti druzí o to právě s nimi nestojí. Byť se nám nelíbí co píší nebo jak píší, jaké mají názory a postoje anebo když je řadíme do druhé kategorie, jen proto, protože se na nás nedívají jako na polobohy. Je škoda, že základní smysl vašich článků zabíjíte tím, čím je zabíjíte. Z tohoto pohledu se počet kliknutí na tlačítko stává jaksi druhořadým. Hezký den

1 0
možnosti
Foto

Vida, já myslel, že jako MŠ blogové alter ego jste tak úspěšný... a zatím tu plivete na Trčálka... K tomu , že je neúspěšný v porovnání s Větvou jste přišel jak ? Jeho blogy nenesou ani náznkem tolik zloby a žlučovitosti jako poslední roky tvorby mnohonásobného Blogera roku. Třeba je Karel Trčálek mnohem sám se sebou spokojenější. Dovedete si to ve své aroganci vůbec představit ?

5 0
možnosti

J20a61n 36R55á64ž

3. 7. 2022 14:00

Způsob jednání a vyjadřování silných jedinců je často okolím vnímáno jako arogantní a naopak mnoho slabých svoji slabost arogancí maskují. Mnohdy je nesnadné včas rozpoznat, kterou kategorii arogantní člověk reprezentuje.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS