Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

.... Ještě teď mně z těch určitě nikdy v budoucnu nezodpovězených otázek leze mráz po zádech R^!

0 0
možnosti
Foto

Z uvedených nesmyslů se zdá, že pan doktor přebral. Zdařilou parodii na jeho dojmologii najdeme výše na blogu pana Trčálka:

Andrej Babiš má na svědomí masovou genocidu nevinných lidí a podvyživených důchodců

Zdroj: https://trcalek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=782004

1 5
možnosti

Vy máte zase nabyto...

0 0
možnosti
Foto

Kde jsou zastánci očkování, jakožto tvrdého a jediného státního postupu v boji s Covid19 ?

1 0
možnosti
Foto

Tohle mnoho etatistů nepobere. Je to škoda, protože ta zvěrstva co si vlády mohou dovolit a pak je i dělají, je důsledkem jejich většinového souhlasu.

5 0
možnosti

Pane, máte ode mě karmu i s boilerem a vanou. R^

2 0
možnosti

"Musíme si říci o co nám vlastně jde, no vám jde přece o vás a mě, mě jde samozřejmě taky o vás, takže o nic nejde." Citát z komického skeče asi vystihuje celou problematiku, jakkoliv kroucená slova se pro nebo proti použijí, není nad glosátora, který pomocí dostatečné slovní zásoby stanoví momentální stav etalonu, kterým se okolí, či stav poměřuje. Nevěřím někomu cizímu, kdo tvrdí, že mu jde o mě (o nás), v lepším případě o nic nejde.

Takže, o co jde vám? ;-)

0 0
možnosti

Výborně zanalyzováno a napsáno!R^

6 0
možnosti
Foto

K35a24r11e84l 14C91a65c36h

18. 1. 2022 11:27

Velmi hezký článek. Zasloužená karma. Žel Bohu, takovýmto způsobem politici neuvažují. Ti hledí především na to, jak jejich konkrétní konání ovlivní voličské preference. Nechal se takto zkazit i Andrej Babiš. Přitom jako úspěšný podnikatel musel umět vyhodnocovat přínosy versus náklady. Jenže jak se do tohoto jednoduchého vzorce začnou započítávat průběžné nálady voličů, je všechno úplně jinak...

4 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 31,39
  • Průměrná čtenost 6280x
Martin Vavruša, chirurg, všeobecný praktický lékař a urgentista. Ředitel privátní kliniky Xyrix. Léčím své klienty-pacienty v Sudetech na obou stranách hranice. V mé DNA je zakódována úcta ke svobodě a svobodnému názoru každého člověka; svoboda je pro mě nejvyšší hodnotou.

Seznam rubrik